DIY storage tins and pots – Tee se itse säilytysastiat

I am not only a big fan of cooking magazines and shows but I also love interior design and home magazines. One of the best quality ones are Ideal Homes, Country Homes and Good Homes. I find Good Homes is the best value. It is not only about interior design but has lots of arts&kraft tips. In November 2013 issue I found this great tip to recycle and do your own storage tins. As my baby girl is now on formula we have a huge number of empty metallic tins, perfect for storing pens or kitchen utensils etc. By using these metallic tins (or any other old metallic tins) you can create your own design storage tins, super easy and quick but you get exactly the print you like on them.

Ruoanlaittolehtien ja ohjelmien lisäksi rakastan sisustus ja design lehtiä. Parhaita täällä Britanniassa ovat Ideal Homes, Country Homes ja Good Homes. Good Homes on mielestäni paras hintalaatusuhteeltaan, sillä se ei ainoastaan sisällä sisustusvinkkejä vaan myös askartelutippejä kodin koristamiseksi. Marraskuun numerossa oli artikkeli ”tee se itse säilytysastioista”. Koska pikkytyttäreni on nyt korvikkeella, meillä on runsaasti ylijäämä metallipurkkeja, jotka ovat kerrassaan täydellisiä kynien tai keittiötarvikkeiden säilytykseen. Käyttämällä mitä tahansa vanhoja metallipurkkeja voit luoda ihanan pikkusäväyksen kotiisi ja juuri haluamillasi printeillä.

WP_20131018_004

Formula pots. Korvikepurkkeja.

Just buy the wrapping paper you want or use old piano play books if you want note prints or old maps or whatever you like. I love Orla Kiely’s prints so I bought her wrapping paper to use for my tins. It is double sided so you can have different prints for different size tins -great!

Käytä vaikka lahjapaperia, vanhoja pianonuotteja tai karttasivuja riippuen siitä mitä printtejä suosit.  Itse rakastan Orla Kielyn design printtejä, joten ostin hänen suunnittelemaasa käärepaperia.

WP_20131018_013

WP_20131018_014

It is very simple. You just measure the height and cut the amount of paper required and you glue it on tins. This takes for 10 minutes but the result looks like nice design piece bought from the interior design store!

Hyvin yksinkertaista, mittaat purkin korkeuden, leikkaat sopivan määrän paperia ja liimaat purkin ympäri.lle  Tähän menee ehkä 10 minuuttia , mutta lopputulos on tyylikäs ja purkit näyttävät kuin ne olisi ostettu tyylikkäästä deisgn liikkeestä. Kierraystä parhaalla mahdollisella tavalla!

WP_20131018_005

WP_20131018_017

Make your own tins!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s