Näkemiin ja Tervetuloa – Goodbye and Welcome

On aika sano hyvästi englanniksi ja tervetuloa suomeksi. Olen jo pidempään pohtinut, että haluaisin kirjoittaa blogiani suomeksi suomalaisille lukijoille. Mielessä on myös jo pidempään ollut blogin nimen vaihtaminen. Finnaussity ei enää ole ollut sitä millaisena se aikanaan alkoi -hassuna kokkausblogina . On aika tehdä siitä enemmän minun näköiseni sellaisena kuin nyt olen, kun kolmekymmentä ikävuotta on mennyt rikki.

Mietin nimeä pitkään, mikään nimi ei oikein tuntunut omalta, mutta halusin suomalaisen nimen. En halunnut sitoa nimeä aikaan enkä paikkaan, sillä kuten olette varmasti huomanneet, ne vaihtuvat! Aikani mietittyäni ikuisena suomi-filmien fanina päätin nimetä blogini suosikki suomi-filmini mukaan ”Kaikki Rakastavat”. Tervetuloa siis kaikkirakastavat.com blogiini. Haluan jakaa täällä elämääni Australiassa suomeksi. Aion yhä postata reseptejä, sillä rakastan kokkaamista. Aion yhä kirjoittaa muodista, matkustamisesta ja ravintoloista, sillä rakastan niitä kaikkia. Toivon kuitenkin, että tämä on mielekkäämpää luettavaa suomalaisille lukijoille kirjoitettuna suomeksi. Täällä maailman toisella puolella niin monet asiat näyttävät erilaisilta ja on varmasti rikkautta lukea niistä.

On jotakin mitä haluan todeta, ennen ensimmäistä suomalaista postaustani. Muutto tänne Australiaan pelotti sunnattomasti. Se oli kuin hyppy tuntemattomaan. En ole kuitenkaan sekuntiakaan katunut muuttoamme tänne. Lontoon jälkeen elämä on täällä juuri niin ihanaa kuin haaveilimme. Pitkästä aikaa niin mieheni kuin minäkin tunnemme olevamme kotonamme toisin kuin koskaan Lontoossa. Suomessa koko ikäni tunsin kovasti ulkopuolisuutta ja koin perisuomalaisen hillityn elämänasenteen ajoin kahlitsevana, jopa negatiivisena ja ahdistavana. Lontoossa taas asiat olivat liian rempallaan pedantille sielulleni ja revin hiuksia päästäni kaaoksen keskellä. Niinpä tämä Australia onkin ollut loistava yhdistelmä pedanttiutta, huolellisuutta, rentoutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta. Tietysti ikävöin kaikkia läheisiä kotimaasta, mutta elämä itsessään on täällä juuri sellaista kuin se parhaimmillaan voi olla. Tervetuloa kuulemaan siitä enemmän ja toivottavasti postaukseni innostavat matkustamaan tänne Tyynen valtameren rannalle, jossa kengurut loikkivat ja Antarktikselta tuulee.

Instagram: kaikkirakastavat 
Facebook: Kaikki Rakastavat Blogi

It is time to say goodbye in English and welcome in Finnish! After a long and thorough thinking process I have decided to start writing about my life in Australia in Finnish for Finnish readers. It not only adds value to Finnish readers but also for me to be able to write in my mother tongue. I might still attach some abstracts in English from time to time but my focus from now on will be in Finnish posts. Thank you for all my English speaking readers! As you can notice my new blog site is kaikkirakastavat.com . Named according to my favourite Finnish black and white movie called ”Everybody Loves”, from year 1935. My old posts will still appear in this blog so you can browse them but you will get redirected from Finnaussity URL to Kaikki Rakastavat blog. Thank you and Goodbye!

kaikkirakastavat1935

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s